Hjemmesko til alle årstider

 

Cool hjemmesko


CIEPLO hjemmesko™ holder fødderne varme hele året. Uld varmer, når det er koldt, og køler når det er varmt, fordi ulden effektivt absorberer fugt, og uld-fibrene lader huden ånde naturligt og regulere kroppens temperatur.

Med CIEPLO hjemmesko får dine fødder en mærkbar komfort i en sko, der er håndsyet i det originale design fra Tatra-bjergene i det sydligste Polen, hvor der er 100-årige håndværkstraditioner med kvalitetsprodukter i uld.

Ikke bare er CIEPLO futter skånsomme for miljøet, men hjemmeskoene er også bæredygtige. Syerskerne udvælger ud fra overskydende skindmaterialer de bedste skindstykker til hjemmeskoene, der bliver forarbejdet, så mindst muligt går til spilde.

CIEPLO futter er udført primært i lammeskind med pelskraver i forskellige farver og en blød indersål. Indersiden er foret med lammeuld, mens ydersiden sammensættes af forskellige skind.

Hjemmeskoenes slidstærke bund består af ru, garvet læder for at gøre CIEPLO futter så skridsikre som muligt.

For bedst at sikre langtidsholdbarheden bør du en gang imellem imprægnere ruskindsprodukter fra CIEPLO. Hjemmeskoene må varsomt vaskes i hånden med en fugtig klud eller børste.